Dr. Berencsi Attila

Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  • Szakterületek:
   sebész, proktológus, krónikus sebkezelés

  2001-ben végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán. A diploma megszerzését követően a BAZ Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Sebészeti Osztályára kerültem, ahol azóta is dolgozom.

  2007-ben szakvizsgáztam sebészetből. A nagy múltú osztályon dolgozó kollégáktól sajátíthattam el a hagyományos sebészeti eljárásokat. A sebészeti osztály országos elismerést vívott ki a laparoscopos sérv, és vastagbél sebészetben. A fejlődés azóta is folyamatos, az osztály oktatási és referencia központ.

  Kezdettől vonzott a laparoscopia, mert a minimál invazív technika alkalmazásával a beteg számára kisebb megterhelést és gyorsabb felépülést jelent. Az eltelt évek során a laparoscopos sebészetben gyakorlatot szereztem. Az eredményekről országos kongresszusokon rendszeresen beszámolunk előadás és video prezentáció formájában.

  Az osztályos munka mellett krónikus sebkezeléssel foglalkozok, beleértve a nehezen gyógyuló sebek, lábszárfekélyek, felfekvéses sebek (decubitus) ellátását.

  Rendeléseim

  Sebkezelési centrum Miskolc
  • Cím: HU - 3526 Miskolc, Lehel u. 2. (Platán ház)
  • Telefon, bejelentkezés: +36 (30) 720 4415 - Dr. Berencsi Attila, Dr. Temesi Rita és Dr. Temesi Zoltán, +36 (30) 154 5642 - Dr. Papp Rózsa és Dr. Gyáni Károly, +36 (30) 220 8986 - Dr. Katona István, miskolcrendelo@sebapolas.hu
  • Rendelési idő:
   Kedd: 9.00 - 12.00 - ig sebészet
   Csütörtök: 16.00 - 19.00 - ig sebészet

  Időpontkérés

   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező