Magunkról

Önhöz visszük a megoldást

Professzionális sebkezelés

Sebkezelési magánrendelőinket 2011-ben indítottuk, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsunk azoknak a pácienseinknek, akik máshol nem találták meg problémáikra a professzionális megoldást, illetve szívesebben keresik fel orvosukat nyugodt körülmények között, előre egyeztetett időpontban.

A rendelőink általános elnevezése:

Mediq Sebkezelési- és Ápolási Centrum

Szakterületeink között szerepel bőrgyógyászat, érsebészet, sebészet illetve traumatológia-ortopédia, geriátria. Rendelőink a magánellátások körében ritka specialitással rendelkeznek: kiemelten foglalkozunk a krónikus és nehezen gyógyuló, esetlegesen más betegségek talaján illetve annak következményeként kialakult sebek gyógyításával (például: fekélyes, felfekvéses, égett felületek).

Ma már az ország 21 városában várjuk pácienseinket és folyamatosan bővítjük rendelőink számát.

A rendelésen tevékenykedő orvosok, asszisztensek évek óta foglalkoznak sebkezeléssel, tudásukat folyamatosan bővítik hazai és nemzetközi konferenciákon, ismeretszerző tanulmányutakon.

A kezelések alapját a hazai és nemzetközi irányelvek, protokollok adják, a terápiákban szigorúan igazodunk az ellátási szabályokhoz. Amennyiben szükséges, úgy társszakmák bevonása mellet végezzük betegeink gyógyítását.

Gyors, kényelmes betegellátás

Betegeinket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül ellátni, több módon is időpontot foglalhatnak a hozzájuk legközelebb eső sebcentrumba. Lehetőségük van telefonon vagy online felületen is a foglalásra. Szükség esetén, amennyiben a beteg állapota nem teszi lehetővé a rendelőbe való eljutást, szakorvosunk előzetes egyeztetés után az otthonában vizsgálja meg őt.

Az időpontfoglalás menete

 1. Lokáció kiválasztása
 2. Orvos kiválasztása
 3. Űrlap kitöltése
 4. Időpont lefoglalása a kiválasztott orvoshoz

Sebkezelési centrumaink

Foglaljon időpontot vagy küldjön üzenetet

Ha szeretne időpontot foglalni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

Időpont foglalás

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

  Üzenetküldés

   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Legfrissebb írásaink

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors