Magunkról

Önhöz visszük a megoldást

Professzionális sebkezelés

Sebkezelési magánrendelőinket 2011-ben indítottuk, azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsunk azoknak a pácienseinknek, akik máshol nem találták meg problémáikra a professzionális megoldást, illetve szívesebben keresik fel orvosukat nyugodt körülmények között, előre egyeztetett időpontban.

A rendelőink általános elnevezése:

Mediq Sebkezelési- és Ápolási Centrum

Szakterületeink között szerepel bőrgyógyászat, érsebészet, sebészet illetve traumatológia-ortopédia, geriátria. Rendelőink a magánellátások körében ritka specialitással rendelkeznek: kiemelten foglalkozunk a krónikus és nehezen gyógyuló, esetlegesen más betegségek talaján illetve annak következményeként kialakult sebek gyógyításával (például: fekélyes, felfekvéses, égett felületek).

Ma már az ország 21 városában várjuk pácienseinket és folyamatosan bővítjük rendelőink számát.

A rendelésen tevékenykedő orvosok, asszisztensek évek óta foglalkoznak sebkezeléssel, tudásukat folyamatosan bővítik hazai és nemzetközi konferenciákon, ismeretszerző tanulmányutakon.

A kezelések alapját a hazai és nemzetközi irányelvek, protokollok adják, a terápiákban szigorúan igazodunk az ellátási szabályokhoz. Amennyiben szükséges, úgy társszakmák bevonása mellet végezzük betegeink gyógyítását.

Gyors, kényelmes betegellátás

Betegeinket igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül ellátni, több módon is időpontot foglalhatnak a hozzájuk legközelebb eső sebcentrumba. Lehetőségük van telefonon vagy online felületen is a foglalásra. Szükség esetén, amennyiben a beteg állapota nem teszi lehetővé a rendelőbe való eljutást, szakorvosunk előzetes egyeztetés után az otthonában vizsgálja meg őt.

Időpont kérés menete

 1. kapcsolati adatok megadása
 2. Lokáció kiválasztása
 3. Orvos kiválasztása
 4. Időpont kérés elküldése

Sebkezelési centrumaink

Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

Időpont kérés

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

  Üzenetküldés

   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Legfrissebb írásaink

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors