Ápolási megoldások

Ápolási megoldásainkkal pácienseink mindennapi életét kívánjuk könnyebbé tenni, mindezt személyreszabott megoldásainkkal, folyamatos kontroll mellett. A személyre szabott ellátásról felkészült, lelkiismeretes, és évek óta együtt dolgozó kollégáink gondoskodnak.

Az optimális ápolási, sebápolási megoldások kiválasztása előtt szakembereink állapotfelmérést végeznek, mely minden esetben személyes találkozó keretében, illetve a pontos kórismeret alapján történik.

Szakmailag felkészült, együttműködő szakember gárdával várjuk pácienseinket modern Sebkezelési és Ápolási központjainkban. Igyekszünk a beteget vagy a hozzátartozót megtanítani a helyes sebgondozásra, amelyet természetesen folyamatos kontroll övez részünkről. Otthonápolásra szoruló betegeknek segítünk az otthonápolási szolgálattal való kapcsolatfelvételben.

Törekszünk arra, hogy hírünk minél több érintetthez eljusson: próbálunk a háziorvosokkal, szakápolókkal, szociális otthonokkal szoros kapcsolatot tartani, rendszeresen tájékoztatjuk őket szolgáltatásainkról és folyamatosan konzultálunk velük a betegek állapotáról. Nagyon fontos partnernek tekintjük őket ebben a folyamatban, hiszen a háziorvosok, a gondozók, családtagok, szakápolók jelenléte, segítő odafordulása fontos és elengedhetetlen a sebes betegek ellátásában és a sikeres gyógyuláshoz.

Az időpontfoglalás menete

 1. Lokáció kiválasztása
 2. Orvos kiválasztása
 3. Űrlap kitöltése
 4. Időpont lefoglalása a kiválasztott orvoshoz

Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

Időpont kérés

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

  Üzenetküldés

   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Legfrissebb írásaink

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors