Ápolási megoldások

Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  Ápolási megoldásainkkal pácienseink mindennapi életét kívánjuk könnyebbé tenni, mindezt személyreszabott megoldásainkkal, folyamatos kontroll mellett. A személyre szabott ellátásról felkészült, lelkiismeretes, és évek óta együtt dolgozó kollégáink gondoskodnak.

  Az optimális ápolási, sebápolási megoldások kiválasztása előtt szakembereink állapotfelmérést végeznek, mely minden esetben személyes találkozó keretében, illetve a pontos kórismeret alapján történik.

  Szakmailag felkészült, együttműködő szakember gárdával várjuk pácienseinket modern Sebkezelési és Ápolási központjainkban. Igyekszünk a beteget vagy a hozzátartozót megtanítani a helyes sebgondozásra, amelyet természetesen folyamatos kontroll övez részünkről. Otthonápolásra szoruló betegeknek segítünk az otthonápolási szolgálattal való kapcsolatfelvételben.

  Törekszünk arra, hogy hírünk minél több érintetthez eljusson: próbálunk a háziorvosokkal, szakápolókkal, szociális otthonokkal szoros kapcsolatot tartani, rendszeresen tájékoztatjuk őket szolgáltatásainkról és folyamatosan konzultálunk velük a betegek állapotáról. Nagyon fontos partnernek tekintjük őket ebben a folyamatban, hiszen a háziorvosok, a gondozók, családtagok, szakápolók jelenléte, segítő odafordulása fontos és elengedhetetlen a sebes betegek ellátásában és a sikeres gyógyuláshoz.

  Az időpontfoglalás menete

  1. Lokáció kiválasztása
  2. Orvos kiválasztása
  3. Űrlap kitöltése
  4. Időpont lefoglalása a kiválasztott orvoshoz

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

    Legfrissebb írásaink

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors