Professzionális sebkezelés

Rendelőinkben kollégáink magas színvonalon végzik munkájukat. Terápiás javaslataink a ma Magyarországon elérhető legmodernebb sebkezelési és sebgyógyítási módszereket tartalmazzák. A rendelésen használt eszközökeinket folyamatosan bővítjük, hogy a legmodernebb technológiákkal segíthessük elő a sebgyógyulást.

Professzionális sebkezelés

Fontosnak érezzük, hogy a rendelőben dolgozó orvosok és a betegeket kezelő többi orvos, szakdolgozók, betegápolók között folyamatos szakmai kapcsolat legyen a beteg szakszerű és gyors gyógyulása érdekében. Szintén feladatunknak érezzük a betegek és hozzátartozók megtanítását arra, hogy csak a kezeléssel kapcsolatos utasítások pontos betartása, az együttműködés hozhat eredményt.

Centrumainkban dolgozó kollégáinkat bátran felkereshetik krónikus és nehezen gyógyuló betegségekkel is, mint például lábszárfekéllyel, égési sebekkel, elfertőződött sebekkel, felfekvéses tünetekkel. Orvosaink és asszisztenseink évek óta fogalkoznak sebkezeléssel, és rendszeres szakmai továbbképzésekkel bővítik és teszik naprakésszé tudásukat, hogy azt pácienseink szolgálatába állíthassák.

Professzionális sebkezelés

Különleges eseteinket – amennyiben ahhoz a beteg hozzájárult – szakmai fórumokon, esettanulmányok formájában mutatjuk be.

Sok év tapasztalatát, és számos ügyfelünk visszajelzését figyelembevéve folyamatosan azon dolgozunk, hogy maximálisan elősegítsük és támogassuk a hozzánk forduló betegek gyógyulását.

Az időpontfoglalás menete

 1. Lokáció kiválasztása
 2. Orvos kiválasztása
 3. Űrlap kitöltése
 4. Időpont lefoglalása a kiválasztott orvoshoz

Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

Időpont kérés

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

  Üzenetküldés

   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Legfrissebb írásaink

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors