Professzionális sebkezelés

Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  Rendelőinkben kollégáink magas színvonalon végzik munkájukat. Terápiás javaslataink a ma Magyarországon elérhető legmodernebb sebkezelési és sebgyógyítási módszereket tartalmazzák. A rendelésen használt eszközökeinket folyamatosan bővítjük, hogy a legmodernebb technológiákkal segíthessük elő a sebgyógyulást.

  Professzionális sebkezelés

  Fontosnak érezzük, hogy a rendelőben dolgozó orvosok és a betegeket kezelő többi orvos, szakdolgozók, betegápolók között folyamatos szakmai kapcsolat legyen a beteg szakszerű és gyors gyógyulása érdekében. Szintén feladatunknak érezzük a betegek és hozzátartozók megtanítását arra, hogy csak a kezeléssel kapcsolatos utasítások pontos betartása, az együttműködés hozhat eredményt.

  Centrumainkban dolgozó kollégáinkat bátran felkereshetik krónikus és nehezen gyógyuló betegségekkel is, mint például lábszárfekéllyel, égési sebekkel, elfertőződött sebekkel, felfekvéses tünetekkel. Orvosaink és asszisztenseink évek óta fogalkoznak sebkezeléssel, és rendszeres szakmai továbbképzésekkel bővítik és teszik naprakésszé tudásukat, hogy azt pácienseink szolgálatába állíthassák.

  Professzionális sebkezelés

  Különleges eseteinket – amennyiben ahhoz a beteg hozzájárult – szakmai fórumokon, esettanulmányok formájában mutatjuk be.

  Sok év tapasztalatát, és számos ügyfelünk visszajelzését figyelembevéve folyamatosan azon dolgozunk, hogy maximálisan elősegítsük és támogassuk a hozzánk forduló betegek gyógyulását.

  Az időpontfoglalás menete

  1. Lokáció kiválasztása
  2. Orvos kiválasztása
  3. Űrlap kitöltése
  4. Időpont lefoglalása a kiválasztott orvoshoz

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

    Legfrissebb írásaink

    Generic selectors
    Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Post Type Selectors