Mozgásában korlátozott betegek otthoni vizsgálata

Nagy számban fordulnak hozzánk az érintettek hozzátartozói, akik szeretnék segíteni a kórházból és ápolási osztályról kikerült, krónikus sebbel rendelkező többnyire idős személyt. Míg intézményes keretek között ez megoldott, úgy nehézséget okozhat a beteg otthonában. Ezért mozgásában korlátozott, illetve fekvő beteg otthonában történő vizsgálatára is van lehetőség, melyről a helyi sebcentrumban tud érdeklődni.

Igyekszünk a beteget vagy a hozzátartozót megtanítani a helyes sebgondozásra, amelyet természetesen folyamatos kontroll övez részünkről. Otthonápolásra szoruló betegeknek segítünk az otthonápolási szolgálattal való kapcsolatfelvételben.

Szeretnénk, hogy mindazok, akik ilyen problémákkal küzdenek, bátran keressenek bennünket, hiszen a rendelői csapatunk évek óta foglalkozik sebkezeléssel, megfelelő és hatékony megoldást tudunk nyújtani a sebes betegek számára. Folyamatosan együttműködünk a háziorvosokkal, szakápolókkal, szociális otthonokkal, rendszeresen tájékoztatjuk őket szolgáltatásainkról és folyamatosan konzultálunk velük a betegek állapotáról.

Az időpontfoglalás menete

 1. Lokáció kiválasztása
 2. Orvos kiválasztása
 3. Űrlap kitöltése
 4. Időpont lefoglalása a kiválasztott orvoshoz

Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

Időpont kérés

  A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

  Üzenetküldés

   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Legfrissebb írásaink

   Generic selectors
   Exact matches only
   Search in title
   Search in content
   Post Type Selectors