Bővült a Mediq sebkezelő specialista csapat

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  2023-ban nagyon sok változás történt nálunk, ezért megosztjuk Önökkel, kik azok a nagyszerű orvosok, akik az év végén csatlakoztak hozzánk. A létszámunk évről-évre növekszik, így egyre több helyen, országszerte tud segíteni betegeinknek igazi sebkezelő specialista. A teljes egészségügyi személyzet (orvosok, asszisztensek, írnokok) száma összesen 70 körül mozog.

  sebkezelő specialista

   

  Észak-Magyarország régió

  A miskolci centrumunkban a hét több napján is tartunk kezeléseket.  Két új sebész is érkezett az elmúlt hónapokban: Dr. Gyáni Károly Miskolc környékén, míg dr. Katona István Gábor Mezőkövesd környékén áll a sebes betegek rendelkezésére.

   

  Észak-Alföld régió

  Nyíregyházi rendelőnkben dr. Béres Csaba sebésszel bővült az egészségügyi személyzet, így itt három orvossal is tudjuk biztosítani a betegek ellátását.

  A szolnoki csapatunk is növekedett. Dr. Urbán Dániel sebész szerda délután folytat rendelést. Sebcentrumunkban minden hétköznap délután nyitva vagyunk.

   

  Dél-Alföld régió

  A kalocsai betegeinket dr. Mokarrami Mohammad Ali sebész doktor úr fogadja a kórház épületében található, pár hete nyitott rendelőnkben. Minden hónapban a második péntek délután valamint az utolsó csütörtök délután várja a gyógyulni vágyókat.

  A kecskeméti rendelőnk csapatához csatlakozott Dr. Faragó Eszter bőrgyógyász. A doktornővel kibővült csapattal tudjuk fogadni a segítségre szorulókat.

  Az orosházi sebkezelési centrumunkban Dr. Bahl Attila sebész csütörtök késő délután rendel, emellett keddenként is történik sebkezelés.

   

  Pest régió

  Érdi rendelőnk csapatához két új orvos is csatlakozott, dr. Markovics Gabriella sebész, érsebész és  dr. Győri Attila sebész. A doktor urat szekszárdi betegeink jól ismerhetik, mivel korábban ott segített a sebes betegek gyógyításában.

  Monoron, az impozáns MonorMed épületében dr. Pallag Géza sebész várja a betegeket szerda délutánonként.

   

  Közép-Dunántúl régió

  A székesfehérvári csapatunkat erősíti 2023. év végétől dr. Mikola József sebész, érsebész. A doktor úr péntek délelőtt fogadja a kezelésre szorulókat. A centrum kedd és csütörtök délutánonként is nyitva tart.

  Veszprémben kedden és szerdán vagyunk nyitva. A helyi csapat dr. Horváth Sándor sebésszel egészült ki az év végén, aki szerda délután rendel.

   

  Nyugat-Dunántúl régió

  Újonnan nyitottuk a soproni sebkezelési centrumunkat is, ahol hétfő délutánonként várja Önöket dr. Kovács László Roland sebész.

  Nagykanizsai rendelőnk csapata is bővült, dr. Schiller Róbert ortopéd-traumatológus személyében. A doktor úr hétfő délután tart rendelést, emellett csütörtök délután is fogadjuk a sebes betegeket.

  Dr. Schiller Róbert doktor úrral találkozhatnak a zalaegerszegi betegeink is, péntek délutánonként. A sebkezelési centrum emellett hétfő kivételével minden munkanap várja a kezelésre szorulókat.

   

  Dél-Dunántúl régió

  Pécs városában dr. István Miklós sebész, érsebész fogadja a sebbel küszködő betegeket a csütörtök délutáni nyitvatartási időben.

   

  A RENDELÉSEKRE ELŐZETES TELEFONOS BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!

   

  Szeretettel köszöntjük új orvosainkat a Mediq csapatában! Sok sikeres sebkezelést és jó egészséget kívánunk mindenkinek!

  Amennyiben Önnek sebes kezelésre van szüksége, kérjük, keresse fel honlapunkat. Itt megtekintheti, hol találhatóak sebkezelési centrumaink, és kiválasztható az Ön számára legideálisabb sebkezelési specialista is. Várjuk szeretettel!

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező