IV. Mediq Sebcentrum találkozó

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  IV. Mediq Sebcentrum találkozó

  Április 12-én megtartottuk a IV. Mediq Sebcentrum találkozót. A jelen lévők száma évről-évre növekszik, és az idei találkozó a rendezvény történetében rekordszámú résztvevőt vonzott. Tavaly még bőven száz fő alatt volt a résztvevők száma, ezúttal pedig több mint százra nőtt ez a szám.

  A 2015-ös, majd 2019-es találkozók után a Covid-19 járvány miatt nehézkes lett volna ilyen nagy létszámú rendezvényt szervezni, emiatt sajnos több év kimaradt. A legutóbbi találkozónkat tavaly tartottuk. A rendezvény zárásán tett ígéretünket betartva, egy év elteltével most újra találkoztunk. Külön öröm volt számunkra, hogy minden egyes sebcentrumunk képviseltette magát az eseményen.

  Az érkezéskor kávé, tea, üdítő, frissen sütött péksütemények és friss gyümölcsök fogadták az érkezőket. Üdítő volt látni, hogy a kollégák közül már többen szívélyesen üdvözölték egymást, mások épp ismerkedtek egyéb résztvevőkkel. A találkozó hivatalos megnyitóján a Mediq Kft. ügyvezető igazgatója, Dr. Kenéz Csaba köszöntötte a társaságot, aki röviden beszélt a cég piaci helyzetéről és fontosságáról.

  Dr. Kenéz Csaba

   

  Szakmai előadás a MaxioCel kötszerről, a Mediq kereskedelmi igazgatójától

  Délelőtt két színvonalas szakmai előadást is hallhattunk. Az elsőt Dr. Hanga Pétertől, aki a Mediq kereskedelmi igazgatója. Dr. Hanga Péter a MaxioCel nevű kötszerünkről tartott előadást, ami nagy sikert aratott a szakmaiság mellett az interaktivitása miatt is. Az asztalokhoz előzetesen kikészített segédeszközökkel a csapat együtt, kézközelből szemlélhette és tapasztalhatta meg a kötszer hasznosságát, tulajdonságait.
  Az előadást egy 13+1 kérdéses kvízjáték követte az abban elhangzottakról, amin értékes nyereményeket lehetett nyerni. A kvízt a dorogi sebcentrum csapata nyerte meg, második Szolnok, harmadik pedig Kalocsa lett. A nyertes csapatoknak ezúton is gratulálunk!

  Dr. Hanga Pétertől, a Mediq kereskedelmi igazgató

   

  A dokumentáció fontossága

  A délelőtti rész zárásaként Dr. Bódi Krisztina egészségügyi szakjogász tartott előadást a dokumentálás fontosságáról. A megfelelően végzett dokumentáció nem felesleges papírmunka, és nem csak a szabályozás miatt érdemes ezt precízen végezni. Ez egyben biztosíték, bizonyíték lehet egy esetleges probléma esetén, amivel önmagunkat is védeni tudjuk.

  Ezután a minden igényt kielégítő, bőséges választékú és finom ebéd következett. Nagyszerű volt tapasztalni, hogy már az ebéd alatt, és utána is, kisebb társaságokba verődve beszélgettek a kollégák. Nagyon fontosnak tartjuk az ilyen típusú találkozók szervezésénél a személyes kapcsolatok erősödését, valamint a szakmai tapasztalatcserék lehetőségét. A látottak alapján úgy gondoljuk, az idei szakmai találkozónk is elérte ezt a célt.

  Dr. Bódi Krisztina egészségügyi szakjogász

   

  PlazmaCare sebkezelési technika

  Az ebéd utáni részben Dr. Hanga Péter újabb színvonalas előadása következett, melynek során egy új sebkezelési technológiát, a PlazmaCare-t mutatta be a jelenlévőknek. Ez az eljárás egy hideg plazmával történő kezelés. Ahogy már délelőtt, így a mostani előadás végén is egy kvízzel teszteltük a hallgatóságot. Az első helyezett ezúttal Szombathely, a második Szeged, a harmadik Veszprém csapata lett. A nyertes csapatok felé szintén elismerésünket fejezzük ki!

  Dr. Hanga Pétertől, a Mediq kereskedelmi igazgató

   

  NAV ellenőrzésekhez kapcsolódó útmutatások

  Az utolsó előadást Horváth Géza szakmai vezető tartotta, akinek a neve minden bizonnyal ismerősen csengett azok számára, akik a tavalyi szakmai napon is részt vettek, hiszen akkor is ő volt az egyik előadónk. Ezúttal a NAV ellenőrzések esetére adott jól alkalmazható, hasznos útmutatásokat. Érdekes, elgondolkodtató történeteket is megosztott a résztvevőkkel a témában.

  A visszajelzések alapján mindenki jól érezte magát, hasznos új ismereteket szerzett és információkkal gazdagodott. Bízunk abban, hogy ezeket az ismereteket munkatársaink a jövőben be is tudják építeni napi munkavégzésükbe.

  Jó érzés azt tapasztalni, hogy évről-évre egyre többen vagyunk a szakmai alkalmakon, és a visszajelzések alapján mindig sikerül színvonalas előadásokkal támogatni a csapatot. Mi azon dolgozunk, hogy a Mediq által szervezett szakmai találkozók – jövőre és a későbbiek során is – lehetőséget biztosítsanak a legfrissebb innovációk megismerésére és szakmai közösségünk erősítésére.

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező