III. Mediq Sebcentrum találkozó

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  Február 03-án tartottuk meg a III. Mediq Sebcentrum találkozót 84 fő részvételével. A színvonalas előadásokról a Mediq vezetői és két külső meghívott gondoskodtak.

  Az első ilyen típusú rendezvényünket 2015-ben rendeztük meg, a következőre pedig 2019-ben került sor. Ekkor minden résztvevő egyetértett abban, hogy ezekre a találkozókra nagy szükség van, mert szakmailag és a kollegiális kapcsolatok fejlesztése miatt rendkívül hasznosak. Ezt a törekvésünket sajnos a pandémiás időszak megakadályozta.

  A jelenlegi gazdasági helyzet nehézségei ellenére elkötelezettek voltunk abban, hogy megrendezzük az eseményt, többek között erősítve ezzel az összetartást cégünknél. A csapatunkba tartozó orvosok és képviselők közül többen is most először vettek részt sebcentrumos találkozón. A csapatból mindössze páran nem tudtak eljönni, betegség és egyéb elfoglaltság miatt.

  III. Mediq Sebcentrum találkozó

  Az ismerkedés és köszöntő után Dr. Kenéz Csaba, a Mediq Direkt Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg a rendezvényt. A Mediq nemzetközi helyzetéről, a globális és hazai kihívásokról tartott előadását, amelyet nagy érdeklődéssel figyelt a közönség. A délelőtt további részében Dr. Kökény Zoltán sebész főorvos és Dr. Hanga Péter, a Mediq kereskedelmi igazgatója gondoskodtak a magas színvonalú szakmai előadásokról.

  Dr. Kökény Zoltán sebész főorvos

  A délutáni blokk első felében a saját dolgainkról, működési folyamatainkról esett szó.

  Először Dr. Bódi Krisztina egészségügyi szakjogász tartott előadást az ellenőrzésekkel kapcsolatos tapasztalatairól, majd Kovács Balázs projekt menedzser tájékoztatta a jelenlévőket a rendelők pénzügyi adminisztrációjáról, az informatikai rendszer bökkenőinek megoldásáról és a megújult weboldalról. Ezt követte Hegyi Krisztina minőségirányítási vezető előadása a kötelezően alkalmazandó minőségirányítási folyamatokról, melyeket a rendelőinkben be kell tartani és nagyon fontos része a működésünknek.

  Rövid kávészünet után végül, de nem utolsó sorban Horváth Géza szakmai vezető elgondolkodtató előadása következett egy mindenkit érintő témáról, az adózásról és adóellenőrzési trendekről.

  III. Mediq Sebcentrum találkozó

  Bízunk abban, hogy minden résztvevő fontos információkkal gazdagodott, melyeket a munkája során hasznosítani tud. Remélhetőleg lesz lehetőségünk a jövőben is hasonlóan nagyszabású és színvonalas rendezvényt tartani. Mi ezen leszünk!

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező