Sebápolás, sebkezelés, sztómaterápia szakmai továbbképzéseink

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  Cégünk nagy gondot fordít a partnereinek – szakorvosoknak, szakápolóknak és szociális gondozóknak – továbbképzésére. Vannak rendszeresen tartott, úgynevezett akkreditált és alkalomszerű képzéseink is.

  Szakmai továbbképzéseink

  Sebészeti osztályon dolgozó, illetve minden olyan ápolónak, aki sztómaviselőkkel foglalkozik, a sztómaterápia alapjairól szóló képzésünket ajánljuk. Ez a következő témákat érinti:

  • A sztómaterápia alapjai.
  • Műtéti eljárások, sztómagondozás.
  • Sztómaviselők ápolási dokumentációja, betegedukáció.

  Képzett sztómaterápiás nővéreknek évente biztosítunk továbbképzést ConvaTec Nővérakadémia címmel. Ezeken az alkalmakon nemcsak a sztómaterápia újdonságait, hanem a mindennapi munkájukkal kapcsolatos, valamint személyiségfejlesztő előadásokat hallhatunk. Csoportos foglalkozások keretében a résztvevők intenzíven és aktívan rész vállalnak saját fejlesztésükben.

  Így került sor legutóbb, többek között a kiégés-szindróma, a betegbiztonság és a kommunikációs stratégiákhoz tartozó programjainkra.

  Sebkezeléssel kapcsolatos tanfolyamaink a sebellátás alapjaitól a legújabb kutatási eredmények feldolgozásáig sokféle témakörrel foglalkoznak.

  A felnőtt és gyermekápolási és gondozási, a rehabilitációs és életvezetést támogató, a sürgősségi, a gyógyszertári és műtéti ellátás szakmacsoportjainak e-learning és helyszínen tartott formában is „Az akut és krónikus sebek gyógyulása, a megfelelő terápia alkalmazása-holisztikus szemlélettel” címmel tartottunk akkreditált képzéseket.

  Nyomási fekély ellátási és gondozási lehetőségei az Európai Nyomásifekély Tanácsadó Panel (EPUAP) irányelvei alapján című háromnapos, szabadon választható, minősített programunkat rendszeresen megtartjuk különböző szociális intézetekben, az un. személyes gondoskodást végző kollégák számára.

  Sebkezelő központjaink szakorvosainak és ápolóinak a sebkezeléssel kapcsolatos legújabb kutatási eredményekről évente tartunk előadásokat.

  Ezenkívül az egészségügyi és szociális intézményekben igény szerint bármilyen, a sebkezeléssel, illetve sztómaterápiával kapcsolatban felmerült kérdéseket feldolgozzuk és rövidebb interaktív gyakorlat formájában segítjük elsajátításukat.

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező