Új Mediq sebkezelési centrum nyílt Szegeden

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  A napokban kapta meg a működési engedélyét a Mediq sebkezelési és ápolási centrum szegedi rendelője, amely már a 24. az országos sebkezelési centrum hálózatunkban!

  Merre található a centrum?

  Egész pontosan Szeged mellett, Algyőn található a rendelő, ahol csütörtök délutáni rendelési időben fogadjuk a betegeinket. A helyszín pár percre van Szeged belvárosától, nagyon könnyen elérhető helyen, parkolási lehetőséggel. Közreműködő orvosaink Dr. Frank Enikő és Dr. Takács Tibor. Mindketten sebész szakorvosok, akik a krónikus sebbel rendelkező pácienseket fogadják. Az orvosaink mellett ki kell emeljük az asszisztenseink szakértelmét és hozzáállását, akik szintén nagyon fontos láncszemek az ellátásban.

  Egy új sebkezelési centrum indulásakor a megye számos háziorvosát, otthonápolási szolgáltatóját, szociális intézetet felkeresi képviselőnk, hogy bemutassa a rendelőt és a szolgáltatásunkat. Fő profilunk a nehezen, vagy nem gyógyuló sebek kezelése (fekélyek, felfekvések, krónikus sebek, sipolyok). Portfóliónk alapján akár a mozgásában korlátozott, fekvőbeteg otthonában történő vizsgálatra is lehetőség van – kezdetben orvosainkra főként ez a feladat hárul.

  Sebkezelési centrum Szeged

  A kezelés során igyekszünk a beteget, vagy akár a hozzátartozókat is megtanítani a helyes sebgondozásra, amelyet természetesen folyamatosan kontrollálunk. Szeretnénk, hogy mindazok, akik ilyen problémákkal küzdenek, bátran keressenek meg bennünket, hiszen az egészségügyi személyzetünk évek óta foglalkozik sebkezeléssel, így megfelelő és hatékony megoldást tudunk nyújtani a sebes betegek számára.

  Törekszünk arra, hogy hírünk minél több érintetthez eljusson: az említett intézményekkel, háziorvosokkal, szakápolókkal, szociális gondozókkal szoros kapcsolatot tartunk, rendszeresen tájékoztatjuk őket szolgáltatásainkról és folyamatosan konzultálunk velük a betegek állapotáról. Nagyon fontos partnernek tekintjük őket ebben a folyamatban, hiszen a háziorvosok, a gondozók, családtagok, szakápolók jelenléte, segítő odafordulása elengedhetetlen a sebes betegek ellátásában és fontos a sikeres gyógyuláshoz.

  Kiemelnénk, hogy a hosszas várakozási idő elkerülése végett rendeléseinket csak előzetes bejelentkezés alapján tudják igénybe venni. Szintén telefonos egyeztetés után van mód arra is, hogy mozgásában korlátozott beteg esetében a saját otthonában vizsgáljuk meg a beteget. A sebkezeléseket minimális vizitdíj mellett tudjuk biztosítani.

  Nagy szeretettel várjuk sebbel kapcsolatos panaszaikkal a betegeket, akik az alábbi telefonszámon kérhetnek időpontot: 06 20 285 1876
  A rendelőnk címe: 6750 Algyő, Külterület 01884/14 hrsz. (Gamma-Controll épülete)

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező