Új sebkezelési centrum Kalocsán, Monoron és Sopronban

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  Nagy örömünkre szolgál, hogy az elmúlt hónapokban újabb három helyszínen nyílt sebkezelési centrum a Mediq égisze alatt. Ezeken a területeken eddig nem voltunk jelen, és hisszük, hogy ezekben a városokban is tudunk hathatós segítséget nyújtani a hozzánk forduló sebes betegek számára. Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk az újonnan nyílt rendelőinket.

  Új sebkezelési centrum Kalocsán, Monoron és Sopronban

  Sebkezelési centrum Kalocsa

  Kalocsai centrumunk megnyitásával Kecskemét és Baja mellett Bács-Kiskun vármegyében már három rendelőnk van. A városban korábban egy másik cég már próbálkozott fekélyes betegek kezelésével, de ez megszűnt. A sebkezelési centrum megnyitásával a sebes betegek számára megnyílt a lehetőség, hogy helyben kezelhessük őket.

  A kalocsai kórház épületében bérlünk egy rendelőt, ahol a bejövő betegeinket fogadjuk. Emellett a környékbeli szociális otthonokban élő, valamint a mozgásukban korlátozott betegeket otthonaikban is lelátogatjuk. Az egészségügyi személyzet, dr. Mokarrami Mohammad Ali sebész főorvos és asszisztensei szeretettel várják a sebes betegeket.

  Bejelentkezni a +36 (30) 247 3626 telefonszámon vagy a kalocsai sebkezelési centrum oldalán tudnak.

  Sebkezelési centrum Monor

  A pest vármegyei városban egy nagyon modern, minden igényt kielégítő helyen, a MonorMED Egészségügyi centrumban kaptunk lehetőséget a rendelésre, mely a Móricz Zsigmond u. 12. szám alatt található.

  A célunk az, hogy ebbe az impozáns rendelőbe minél több beteg személyesen jöjjön el. Természetesen amíg ez kialakul, kérés esetén saját házukban is ellátjuk a betegeket. Az egészségügyi személyzet a környékbeli szociális otthonok lakóit is látogatják, és segítenek a sebes betegeknek.  Sebkezelési centrumunk orvosa dr. Pallag Géza sebész, a munkáját segítő asszisztens és írnok segítségével tesszük olajozottabbá az ellátást.

  A monori kezelésre bejelentkezni a +36 (30) 193 5372 telefonszámon, vagy a monori sebkezelési centrum oldalán tudnak.

  Sebkezelési centrum Sopron

  Bár a rendelő a működési engedélyét tavaly év végén megkapta, pár hét türelmet kérünk betegeinktől a rendelés tényleges indulásáig. Addig is keressen minket a +36 (30) 206 6877 telefonszámon, ahol asszisztensünk szívesen segít minden kérdésben. A rendelőről további információkat a soproni sebkezelési centrum oldalán is találhatnak, ahol szintén van lehetőség a bejelentkezésre.

  Nagy szeretettel várjuk betegeinket az újonnan megnyílt sebkezelési centrumainkban is! Kérdés esetén a megadott telefonszámon keressék munkatársainkat, akik örömmel segítenek Önöknek. Kérjük, bejelentkezés előtt mindenképpen egyeztessenek időpontot!

  Amennyiben az Ön számára ezek a helyszínek túl távoliak lennének, és meg szeretné tudni, melyik az Ön lakhelyéhez legközelebb található rendelőnk, kérjük, tekintse meg országos szinten, mely településeken talál meg minket a https://sebapolas.hu/sebkezelesi-centrumaink/ oldalon.

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező