Év végi Mediq összejövetel

Kérjen időpontot az Önhöz legközelebb eső sebkezelési centrumunkba!
Adja meg nevét és email címét, hogy értesülhessen a legújabb sebkezeléssel kapcsolatos információkról.

  December 20.-án, budapesti irodánkban tartottuk meg hagyományos év végi vacsoránkat. Az eseményre fővárosi és szerte Magyarországon dolgozó kollégáink is részt vettek. Sajnos erre ritkán nyílik alkalom. Az ünnepnek megfelelően remek hangulatban zajlott találkozónk. Most is jóleső érzés volt megtapasztalni azt az erőt, összetartást, amikor a Mediq csapata nagyobb létszámban egy helyen tartózkodik.

  2023-ban nagyon sok minden történt a Mediq táján, melyről közösen emlékeztünk meg, valamint felvázoltuk jövő évi terveinket is. Mivel Önök, a páncienseink számunkra a legfontosabbak, Önöket is szeretnénk ezekbe beavatni.

  Mediq év végi összejövetel

  Idei eredményeink

  Büszkén mondhatjuk el, hogy nagyon tartalmas évet zárunk, sok munka van mögöttünk. Az évet szakmai összejövetellel kezdtük. Február 03-án tartottuk meg a III. Mediq Sebcentrum találkozót a centrumok dolgozóinak részvételével. Az eseményen több meghívott előadó tartott színvonalas előadást, akik segítségével megosztottuk egymással a munkánk során szerzett tapasztalatokat, újdonságokat.

  Az év elejétől új online koncepciót építettünk fel és valósítottunk meg, mellyel a sebcentrumaink online jelenlétét meghatározóbbá tettük.

  Az év során több új sebkezelő centrumot is nyitottunk, áprilisban Szeged-Algyőn, májusban Orosházán és Mosonmagyaróváron, nagymértékben segítve a krónikus sebes betegek ellátását ezekben a régiókban. Általánosan elmondható, hogy az új helyszíneken a kezdeti hónapokban még voltak szabad időpontok, viszont pár hónapon belül már teljes kapacitással működnek. Van olyan centrum, ahol akár a rendelés bővítésére is igény lenne.

  Mindezek mellett büszkék vagyunk arra, hogy az év során több új, modern kötszerrel sikerült bővítenünk a palettát, amivel még szélesebb körben lehetünk a betegek szolgálatára.

  Jövő évi terveink

  Elhivatottságunk, hogy minél szélesebb körben segítsük a krónikus sebes betegek ellátását. Örömmel jelentjük be, hogy jövőre még több helyen várjuk a gyógyulni vágyókat. Új sebkezelési centrumok nyílnak többek között Kalocsán, Sopronban, Monoron.

  Köszönet

  Sok szeretettel és tisztelettel köszönjük meg betegeinknek azt a bizalmat, hogy hozzánk fordulva problémáikkal, segíthettünk és segíthetünk nekik.

  Kérjük, engedjék meg, hogy mindenekelőtt minden kedves jelenlegi és leendő betegünknek gyors gyógyulást kívánjuk! Tudjuk, hogy ez kiemelten fontos az Önök számára, ezért is munkálkodunk rendületlenül.

  A Mediq és a sebkezelés.hu munkatársai nevében sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk mindenkinek!

  Sebkezelési centrumaink

  Kérjen időpontot vagy küldjön üzenetet

  Ha szeretne időpontot kérni rendelőinkbe vagy kérdése van felénk, kérjük válasszon a megfelelő űrlapok közül!

  Időpontkérés orvoshoz   A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező

   Üzenetküldés sebkezelési centrumnak

    A *-al megjelölt mezők kitöltése kötelező